Kulturoverdose

Vi hadde det store privilegium å få se Mariinsky-balletten fra St.Petersburg i går kveld. På Kulturhuset i Tromsø. En sensasjon for dette er verdens ypperste ballett og de har aldri før vært i Norge. Noen sa i avisa i går at det var som om Michael Jackson, U2 og en storhet til som jeg ikke husker skulle ha kommet til byen. Tror all «sossen» i byen var der, mange «ønsker_å_bli_sosser» og i tillegg vi andre …

Deretter bar det rett ombord i «Nordlys» på festivalkro som tradisjonen er.  Gruppa Ska Patrol spilte og det lignet nesten på fest på bygdehuset! (Vi traff faktisk en Vorterøyværing der også.) Må innrømme at etter en lang dag på jobb, begynte jeg å bli litt «sigen» på slutten av kvelden. Var i seng klokka 3 og sloknet som et lys i stormen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s