Freden senker seg

Endelig ble det litt æksjen. Fikk kjøpt noen julegaver i går kveld og noen i dag, så nå er vi fornøyd! Det er denne følelsen av å ha «mye» ugjort som ligger og gnager i bakhodet og den ble i hvert fall jeg kvitt i dag. Akk ja, har man ingen problemer får man i det minste lage seg noen ..

Helgefreden har endelig senket seg. Det er mange småting man skal gjøre på lørdagen og så må man ta seg en kopp kaffe innimellom. Noen som kjenner seg igjen? Slik går timene. Det siste jeg gjorde var å skure badet og dusje meg sjøl helt til slutt. Da var klokka blitt åtte på kvelden så det var på tide.Tenk å kunne hatt fri på fredag slik at man fikk gjort unna alle «lørdagstingene» da og lørdagen kunne være en virkelig fri dag. Om ikke så lenge så kanskje …. Vi har endelig fått noe de kaller «seniorpolitikk» på jobben. Det har vi hørt om i mange år, men først i sommer ble det vedtatt. Det går ut på at fra det året man fyller 62 kan man få en fridag annenhver mnd.. Eventuelt kan man samle opp og ha ei ekstra ferieuke. Ikke så verst egentlig. Det er ment å skulle være et alternativ til å ta ut AFP. Er dette nok? Vet ikke. Akkurat nå synes jeg ikke det, men vi får vel teste det – gi det en sjanse når den tid kommer.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s