God Bless America

I dag har altså den amerikanske presidenten satt sin fot på norsk jord, fått Nobelprisen og blitt behørig hyllet av masse mennesker. Stakkars mann, han har gigantiske forventninger å leve opp til. Han trenger virkelig alle de «blessings» han kan få. Litt rørende må jeg innrømme at det var. USA har man et litt spesielt forhold til.

Tiden går ekstra fort noen ganger og denne perioden like før jul er en slik tid. Travelt på jobb og litt travelt ellers også. Vi har jo ikke så mange julegaver å kjøpe, det er bare så tungt å komme i gang! Og så må man ha noen ideer ellers blir det bare tøys. Sånn er i hvert fall jeg. Nå består familien bare av voksne folk så da kan man jo gi .. konfekt? Uansett er det en koselig tid – og vi er flinke til å kose oss.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s