Stjernen ledet vise menn

Endelig fikk vi opp adventsstjerna/stjernene. Litt forsinket i år altså. Vi trenger alt som kan lyse opp nå i mørketida. For sikkerhets skyld har vi 3 adventsstjerner, en i vinterhagen og to i vinduene ut mot svalgangen – forhåpentlig til glede for naboene også.

Lørdagen gikk i vanlig takt: Frokost med god tid og aviser – en luksus, ut å handle mat og gjøre noen ærend, gjøre litt reint i huset – akkurat så mye at det blir hyggelig, lese litt mer aviser og så er det vel tid for middag. Terje og Torill var innom og drakk kaffe og pratet ei stund.

Vi har enda ikke begynt å kjøpe noen julegaver, dvs. jeg har kjøpt en. Til oss sjøl skal det ikke være julegaver i år, vi skal se om vi finner noe vi trenger til huset og det er ei ny lampe. Torill har levert ønskeliste fra seg og Terje så det er nå veldig greitt med den saken. På jobb prater de om hva de har begynt å bake. Jeg tier klokelig stille! Har ikke tenkt å bake særlig mye altså, kun littegranne fordi det er koselig og det blir «hyggelig» lukt i huset. Det har blitt mindre og mindre år for år og likevel blir det kastet mye småkaker ut på vinteren. Ingen av oss er egentlig noe glad i den slags kaker i det hele tatt og det virker ikke som andre er særlig «sulten» på det heller, så hva er vitsen?

Ellers har jeg faktisk så smått begynt å tenke på neste års «prosjekt» på sommerhuset. Det er relativt beskjedent, mest moro å planlegge. Det handler om å pusse opp vårt soverom og «forkontoret» og slå de to sammen til ett rom, male og ommøblere litt. Foreløpig langt fram og god tid til å tenke på farger, gardiner osv.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s