Endelig fredag

Endelig fredag – det har jeg sikkert skrevet en rekke ganger her. Noen ganger er det ment mer inderlig enn andre og dette er en av de gangene. Det har vært ei veldig travel uke, det er ok, men enormt frustrerende på grunn av det utrolige byråkratiet som hersker på jobb. Jeg har bl.a. i flere uker forsøkt å få klarert penger til et prosjekt som jeg og noen andre har jobbet med hele høsten, sånn litt til og fra. Jeg orker ikke å beskrive det, det er rett og slett utmattende. I dag fikk jeg endelig skriftlig klarsignal, så nå kan jeg slappe av.

Det har vært hyggelige ting også denne uka – for all del. Dameselskap mandag, overnattingsgjester fra Vorterøya/Skjervøy på tirsdag og julelunsj på jobb i dag. Alt sammen meget positive opplevelser.
Vekslingene i tilværelsen er noe av det som holder en gående, ikke sant? Det blir ikke ensformig og man får forskjellige opplevelser, store og små. Mest små i hverdagen, men det er greitt. Det er livet. Jo eldre man blir, desto mindre behov for store begivenheter får man. Man vil helst at livet skal flyte rolig av sted.

Det blei ingen god avtale i København. Det er for forskjellige interesser ute og går, det blir for vanskelig selv om Obama med flere legger hele sin tyngde i å få til «noe». Vel, han har i hvert fall prøvd, tror neppe hans forgjenger hadde umaket seg med å ta turen til Europa for miljøet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s