To uker kan gå fort

To uker kan gå veldig for når man har ferie, men samtidig er det fint å komme hjem og komme seg i normal gjenge igjen. Spise sin vante mat og nesten se fram til å gå på jobb! Og så har man alle feriebildene å se på og arkivere. Noen skal ut på bloggen også for de som gidder titte innom.

Vi dro altså først til Oslo, overnattet og tok fly til Barcelona lørdag morgen den 24. oktober. Kom fram midt på dagen, alt gikk greitt, taxi til hotellet, rom ikke klart så vi gikk rett over gata for å få oss litt lunsj. Vi bodde i gamlebyen i Barcelona, Born som området heter, og det var smale gater og veldig hyggelig strøk. Etter lunsj gikk vi for å se på kirken Santa Maria del Mar. Den lå bare få minutter fra hotellet og vi ville se den for Rolf Terje hadde leste en roman om byggingen (jeg begynte, men ble ikke ferdig). Den var ikke så spesiell utvendig – svær selvsagt, men det var først når vi kom inn at vi forsto det storslagne med den. De som er interessert kan lese boken «Havets katedral», der beskrives det bl.a. hvordan de bar stein på ryggen til byggingen av kirken og hvordan de innrettet seg for å heise enorme steiner oppover etasjene etter som byggingen skred fram.

Om kvelden var vi stuptrøtt, og til tross for en varm og fin kveld gikk vi tidlig til sengs.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s