Vi går ombord

Søndag 25. oktober og det er min 60 års fødselsdag! Det er ikke til å tro – det mener jeg. Velger å ikke tenke så mye på det, bare leve i nuet. Begynte jo faktisk feiringen på jobb på fredag hvor de hadde lurt meg trill rundt ved å innkalle til møte kl. 11. Når jeg kom dit satt de der med dekket bord, bacalao, kake og gaver og holdt på å le seg i hjel over at jeg ikke hadde fått snusen i noe. Det var bare å overgi seg, var både hyggelig og morsomt.

Men altså i Barcelona nå. Vi gikk ut for å få noe å spise og det ble en typisk spansk «frokost»: Espresso og noe søtsaker. Da klokka gikk mot 12 tok vi taxi til båten, nokså oppgiret (i hvert fall jeg som hadde gledet meg i månedsvis!). Langt ute på piren så vi cruisebåtene på rekke og rad. Og der lå vår «edelsten», «Norwegian Gem»  i all sin prakt. Hva ville neste uke bringe oss? Vi var jo førstereis på cruise alle fire.
Ved cruiseterminalen ble bagasjen vår tatt hånd om. Den hadde vi på forhånd merket med lugarnummer og vi så den ikke igjen før ved lugardøra litt seinere.

En lang rulletrapp førte oss opp mot dekk 7 på båten hvor inngangen var.  Der sto noen av mannskapet på rad og ønsket oss smilende velkommen ombord med et glass god drikke. Men først fikk vi sprayet desinfeksjonsmiddel på hendene. Det var viktig og det gjentok seg gjennom hele uka hver gang vi hadde vært på land. Ingen fikk sette fot på landgangen en gang før hendene var sprayet.

Vel ombord spiste vi lunsj og vandret deretter omkring for å gjøre oss kjent på båten. Kl. 14 var lugaren klar og vi kunne pakke ut. Deretter var det obligatorisk sikkerhetsdrill for alle, grillfest ved bassenget og utseiling fra Barcelona i vakkert vær. Etter en travel dag var vi stuptrøtte, men syntes vi måtte ta en skål i sjampagnebaren etter som ho mor hadde rund dag.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s