Nesten fredag, nesten ferie

Fredag i morgen – puh!
Hele denne høsten har vært travel og slitsom. Litt moro også, det skal innrømmes. Et par store prosjekt på jobb som delvis h ar gått over mitt inkompetansenivå, det er litt slitsomt, men herregud! – man har jo folk som kan mer å støtte seg på. Det går nok bra.
Synd det ble så mye drittvær i høst. Jeg så for meg en fin, lang høst med tørt og kjølig vær og turer både hit og dit, Vorterøya mest. Nå er vel det toget gått.

Ikke lenge til 2 uker ferie nå – hallelujah!  Det skal bli snadder, cruise og greier. Håper jeg legger på meg opp til flere kilo slik de fleste gjør ha ha ha ha ha (hul latter).

Sommer minner: Seiltur med «Maren B» og Rolf Terje som stadig jobbet på sitt meget originale prosjekt – å frakte en hel bil i i ryggsekker og bagger til fyllinga i Tromsø.

En tanke om “Nesten fredag, nesten ferie

  1. Kjære Kusine Janne Karin!!!Klokka er bikket over midnatt og vel så det. Det er din bursdag; 60 årsdag!! Gratulerer så masse!! Håper at dere har det fint der dere duver rundt på bøljan blå på Middelhavet. Sikkert litt av en opplevelse.Ha en strålende fin dag, som egentlig er bare din, bortsett fra at du deler den med ågot i Bodø.kjempestor kusineklem fra Nina

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s