Verdens beste land

Vakker og kald oktobermorgen, men bussen til jobb er varm. Liker å sitte i tilnærmet ro og fred langt bak i bussen, inntrukket i ”skallet” mitt, med  favorittmusikken på øret og bli litt oppløftet før den nye dagen starter for alvor. Det er det beste.
Fjellene som omkranser Tromsø har alle fått hvite hetter på seg til langt ned over ørene. Trærne er gule bortsett fra noen få trassige grønne innimellom.
På Dramsveien har Kråkeslottet barnehage åpnet og mammaer og pappaer går med gullklumpen på armen for å levere i barnehagen. I ei åpen bildør strekker mamma seg ut og susser og susser på lillingen før pappa bærer ham over gata og inn til dagens lek og opplevelser.
Hosten river og sliter i meg, men når jeg ringer til legen får jeg time samme dag. Hos legen koster det ingenting, jeg har jo frikort. Ikke feiler det meg noe alvorlig heller, det er bare å stå han av til det gir seg.

En ny dag er i gang i verdens beste land.

Vårt lille hjem ruver i bybildet …

Dette synet rører mer i hjertet mitt (nederste bilde):

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s