Livet på planeten Jorden

Ikke særlig opplagt til å skrive eller fikse pene bilder til bloggen. Det går i snørr og hoste enda, litt mindre snørr, men noe så usannsynlig med hosting! Jeg lurer faktisk på om jeg må gå til doktoren igjen? Dette kan da umulig være rett. Nok om det.
En flott helg ble det, ikke slik som værvarselet prediket. I går kveld satt vi i vinterhagen med bare levende lys og drakk vin sammen med Helge og Hanna, og en nesten full måne lyste rett inn på oss. Det var fascinerende flott. Vi hadde ikke vett til å gå og legge oss så det ble vel litt mye vin m.m. kanskje. På Vorterøya så de både stjerner og nordlys i tillegg, fikk rapport om det. I kveld er det fullmåne og jeg «månegale» har nok en gang vanskelig for å komme meg i seng.
Akk ja, arbeidsdag i morra, like travelt som det har vært hele høsten og passe halvsjuk i tillegg – det tærer på kreftene. Snart er det litt ferie igjen og det skal forhåpentlig bli kjempefint. Må bare kvitte meg med denne hosten først.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s