Vi betaler

Jada, det er tydelig at vi «betaler avdrag» på de flotte sommerukene vi hadde..
Det er jo noe man gjerne sier og ikke egentlig tror på. I hvert fall er været ufyselig nå om dagen. Regn og atter regn og denne helga er det direkte uvær, liten storm på kysten i nord er det meldt. Leser hos «Framtid i nord» at stormen har revet et hus under oppføring i Hollendervika og at de venter mer av sorten i kveld.

Godt å ikke måtte være ute, bare tenne masse lys og puske med sitt innendørs. Om bare den svartens bihulen min kunne bli bra, det har vart i flere uker nå. Går på pencillinkur og hoster og styrer verre – noe skal man ha.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s