Skulle du sett!

Her har Hjørdis min skjønne venninne vært og avlevert rapport! Det var ikke verst. Alltid moro å lese det du skriver, Hjørdis. Blogging passer meg bare bedre enn den der «fejsen», sånn er det bare. Har alltid likt å skrive, det er tida det skorter på. Jeg bruker denne bloggen som en dagbok på nett, men det er selvsagt visse grenser for hva jeg kan skrive her.
Håper vi kommer oss av sted til
«Mellombølgen».
Rolf Terje får besøk fra Russland i dagene før så det spørs når tid de har tenkt å dra tilbake …. Det er jobb-forbindelser som han må ta seg av, de tar seg nemlig meget godt av han og kollegaen når de er i St. Petersburg. De blir oppvartet hele tiden. De to som kommer nå har vært her før, denne gangen har de konene med
så det er ferie

tur. (Lurer på om vi skal servere sild og vodka ha ha ha ha ha ha )
(Den var for de innvidde!)
I dag er det Bondens Marked på torget og Rolf Terje har vært og handlet mengder med grønnsaker og bær. Vi fråtser i disse tider. Det blir sånn «hva skal vi ha til salaten til middag?».
Og så er det vår 34. bryllupsdag – gratulerer til alle som i likhet med oss har holdt ut så lenge! I sakens anledning legger jeg ut et bilde av oss som er tatt i 1974.
Det var før hurtigbåtenes tidsalder og vi er ombord på «Bjarkøy» på tur til Vorterøya sammen med våre svenske venner Lars og Lidia. Lars har tatt bildet. Vi har jo nesten ikke forandret oss ??

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s