August er min favoritt


Hjemme igjen etter ei værmessig fantastisk flott helg på Vorterøya. Det var sommertemperaturer, dvs. en god sommer, over 20 grader i skyggen. Rolf Terje måtte gå på den planlagte blåbærturen aleine for jeg har ervervet meg intenst vondt i ei hoft og hinker av sted, spiser piller og må ha hjelp til å kle på meg sokkene! Men det er vel bare å ta seg sammen – ikke sant, John? 🙂 Må kanskje ha litt hjelp av en lege også …

Ellers kan jeg rapportere at ripsen ser lovende ut, den rødmer fint, og poteten har i hvert fall fin kål. Så får vi se hva som er under når den tid kommer.

Det «rydde» folk på land av hurtigbåten fredag kveld og det var visst ikke mange som hadde lyst å dra igjen søndag slik som været og forholdene var. Vi var i grillhytta til Hjørdis og Terje lørdag kveld og testet ut Gamsten sin siste oppfinnelse: Små bord til å ha maten på når man spiser. Det fungerte utmerket. Genialt, Terje! Ellers er jo de grillhyttene slik konstruert at man blir sittende med maten på fanget og glasset på benken ved siden av. Så dette var fine greier, det blir nok kopiert.
På bildet er Hjørdis og Janne i full gang med testingen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s