Hei hei igjen.

Nå er det nesten som at jeg har glemt denne siden……du vet no vi «unge» som er på «fæjsern» haha. Her var det mye nytt å lese,du er flink å skrive du min vakkre veninne:) Vi har som sagt hatt en nydelig sommer iår,håper på at høsten blir like fin.Man blir jo mektig provosert av å høre på meterologan til tider!! Da vi hadde varme å sol,var det skjev fordeling osv osv. Det hørte vi ikke noe av,da dem der sør,holdt på å kokes opp….. Å no var det straks,at goværet hadde forlatt oss her nord…voi voi. Men gjett om vi har fått ei god vitaminsprøyte,av den varmen som var,den leve vi leeeenge på!!! Det ble veldig stille på øya,når dem fleste dro på søndag:( Nå er det bare helgene å se frem til,å leve i spenning på hvem som kommer osv. Å den såkalte «mellombølgefesten» går av stabelen den 29 aug. Da er det aldersgrense fra 30 å opp………må no flire…….Så er det bacalaofest den 19 sep,til rypejakta,håpe på en rekeaften og,før julebordet.Ingen skal si at ikke bygdelaget er oppe å går..Hadde dem bare starta med kaia og,ja da hadde det blitt en velkomstfest i tillegg. Det skal jo sies at vi har hatt KOSELIGE sammenkomsta utenom og,her ute. Den russiske aftenen,var helt uforglemmelig. Tusen takk til husvertan,atter en gang. Ka det hete: «kjært barn,har mange navn»……….hahahahahahahaha Ellers så har jeg ikke så mye mer å berette.Går bare å lengte etter mere blåbær.Multer har vi fått nok av til vårt bruk.Ikke le av det jeg nå skal si,men vi har et lite jordbærland.Av bær vi har fått,så har jeg ikke målt den på noe.Men idag da jeg vaska fryseren,å sammla alle posan,så var det et stort polnett,på randen…………+ at vi har spist noe. Så nå er det bare å vente på poteten å tyttebæra.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s