Snart fullmåne

I morra er det fullmåne og det merkes. Fascinerende med den der planeten som henger der og lyser, så mye større (for oss) og tydeligere enn noen av de andre, hvis vi ser bort fra sola selvsagt. Håper det er klart og at den er såpass høy at vi ser den.

Høsten er en fin, men litt travel tid. Naturen gir oss bær av ymse slag og noen poteter hvis vi er heldig. Dårlig molteår i år, påstår de, men Rolf Terje er flink å skrape sammen det lille vi trenger hist og pist på bortgjemte myrer. Her i byen fråtser vi i jordbær for tiden. Jeg spiser jordbær hver frokost og litt ellers også. Den er best fersk så det gjelder å «gripe stunden».

Snart blir det bacalaofest og når skal vi ha «mellombølgen»? Vi må skynde oss før den også går over til å bli «eldrebølgen»! Ha ha ha! (I helga tror jeg Rolf Terje har tenkt å ha «sildebord», men bare med naboene.)

Her er et minne fra i fjor – blir aldri lei av synet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s