Jeg – en senior

I dag har jeg vært på seniorkurs. Nemlig! Nå er det rett før jeg begynner å føle meg gammel, altså. Kurset var arrangert av jobben og vi var 60 stykker som deltok, enda var det mange som ikke fikk plass. Det handlet om UNN (jobben) sin seniorpolitikk – som de altså ikke har vedtatt enda. Vi har hørt om den i minst 15 år, men noe konkret har det aldri blitt. Det er nå snakk om evt. en ekstra fridag annenhver mnd. fra man er 62 år. Det er absolutt ikke noe som kan friste meg i hvert fall til å jobbe lenger.
Så var det AFP og der er det jo usikkerhet fordi pensjonssystemet forhandles det om i lønnsoppgjøret nå. Gudene veit ka det blir til. Ser med gru fram mot det…

Slående så «ung» folk på dette kurset så ut. Ja, virkelig gjorde de det, den ene kurslederen bemerket også at hun lurte på om hun var kommet på feil kurs. Det viser vel bare at folk er slitne og lei av omorganiseringer og styr i sikkert 20 – 25 år nå og vil disponere tiden sin sjøl. Det var det mange som sa.

Akkurat nå er vi spent på om det blir Vorterøytur til helga, dvs. om vi får ekstraanløp av båten onsdag. Håper vi får vite noe i morra. Nå rykker det virkelig i rota!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s