Herliga London!

Som en venn av meg pleide å si. (Caroline, du er savnet!)

Langhelg på Costa del Vorterøy. Vi var 10 stykker fra Tromsø som deltok i ekstraanløpet og enda skulle de ha ekstra betalt 600 kroner til sammen. Som om det ikke er dyrt nok fra før. Det er som på nåde med alt vi fra Vorterøya skal ha enda vi har kommunens dårligste kommunikasjoner. Ikke en gang et skarve signalanløp ellers i uka eller en dag til med anløp av «Kvænangen». Det er elendige greier, det er alt som er å si om det. Det aller minste måtte da være at folk kunne få komme seg inn til Skjervøy to ganger i uka, men nei.

Kooooselig grillfest i grillhytta hos Hjørdis og Terje fredag kveld. Det var en svært høvelig gjeng som var der, vi grillet og drakk vin og flirte så det holdt! Været var også vakkert, sol og stilla – ka mer kan man ønske? Takk til Hjørdis og Terje som fyrer opp og rydder og vasker etter oss etterpå. Vi setter stor pris på å bli invitert.

I morgen er det ei ny uke og nye muligheter. Travel uke på jobb, det er vel som det skal være. Teller ned til turen til Stockholm. Gleder meg fordi det er en fin by, jeg skal bo på hotell og bli oppvartet, shoppe litt og så skal jeg på TO KONSERTER med Brucer`n! Et luksusliv.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s