Boss`en i Bergen


Åhå, for en fristelse!

Min kjære kusine Nina har tilbudt meg billett til konsert i Bergen – og jeg som har 2 konserter i Stockholm. Tenk å sitte der på festningsvolden en vakker sommerkveld med 22000 andre Bruce-fan (jada, alle er ikke like store fan, I know!) og bare hengi seg til rocken .. og Bergen som er en slik trivelig by. Dette krever stor disiplin å si nei til! Tror min kjære mann blir litt sur på meg hvis jeg flipper helt ut i sommer ha ha ha

«That’s your ass, that’s your seat, now separate the two

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s