I rykk og napp


Her går det virkelig i rykk og napp! Men man skal jo bare skrive når man virkelig har lyst – og ork ikke minst. Og det har vært dårlig med det siste ei stund.

Vært på Vorterøya noen dager i forrige uke. Rolf Terje hadde avspasering han måtte bruke for ikke å miste den og eg dro med «for selskaps skyld». Er ikke så begeistret for å være der borte vinterstid. Vi og Inger og Gunn Heidi (Gåsvika) hadde hurtigbåten på ekstraanløp og var forberedt på at det ville koste dyrt. Men nei – av en eller annen grunn tok de ikke noe for anløpet, kun billetten (som er dyr nok). Hyggelig det. Om det var fordi maskinisten er fetteren til Inger eller fordi ho hadde bakt lefser til mannskapet vites ikke, eller kanskje de bare ville være hyggelig med oss?

De gode naboer Ingebjørg og Tormod hadde vært og fyrt til oss så det var riktig varmt og deilig når vi kom fram om kvelden. Det er svært mye triveligere enn å komme til et kaldt og mørkt hus.

Et fantastisk flott vær både dag og natt hadde vi og Rolf Terje fikk sine lange skiturer hver dag. Eg tok noen kortere runder oppi bakkene, er blitt nokså «krøkkete» på ski de seinere år. Manglende praksis er nok årsaken til det. Den kvelden vi kom (onsdag) var det et ubeskrivelig flott nordlys, har ikke sett det så spektakulært på veldig lenge. Men det er en lunefull «dame», Rolf Terje rakk akkurat å ta noen få bilder før det var borte igjen.

Ellers hyrte vi på oss varmedresser og var ute de andre kveldene og speidet etter mer nordlys, men uten hell. Til gjengjeld fikk vi med oss måne og masse stjerner fra en helt klar himmel – herlig. Litt sosialt samvær rakk man også.

Har hatt murrende migrene siden vi kom hjem. I går måtte jeg bare overgi meg og ta en tablett, dvs. det blei 1,5 før jeg var kvitt svineriet. Hele ettermiddagen og kvelden gikk med på sofaen i halvsvime, men i dag er jeg ok igjen. Har vært deltaker på et forskningsprosjekt halve dagen og er det forsåvidt enda. Man skal nemlig gå med blodtrykksmåler i 24 timer så den har jeg påmontert til i morgen etter lunsj. Og deretter er det snart endelig fredag.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s