Pass kjeften, bruk hodet

Leser i avisene om en kar som har skrevet dritt om sjefen i bloggen sin og fått sparken med en gang. Kor dum går det an å bli?! Eg bare spør. Hvis man er kjempefrustrert over sjefen skal man i hvert fall ikke legge det ut på internett – hallooo! Han burde ha skrevet på et ark for seg selv for å få det ut av systemet og så skylt arket ned i do seinere. Leste jo hva han hadde skrevet og det var skikkelig kvinneforakt og diskriminering som lyste av de greiene. Han hadde jo en kvinnelig sjef.

Min sjef – som er kvinne – er heldigvis ikke slik som jeg må blåse ut på internett om. Ingen andre steder for den del. Hun er utmerket (nå må jeg kanskje hinte til henne om at jeg har denne bloggen ha ha ha).

Skulle vært noen flere bilder her. Problemet er at man kan ikke legge ut bilder av andre uten deres samtykke, jeg vil i hvert fall nødig gjøre det.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s