Det går seg til

I kveld er den første kvelden på ei stund at det er såpass klart at man kan se stjerner og planeter. Jeg har hatt et intenst ønske om å få se kometen Lulin før den forsvinner ut i evigheten igjen, er veldig fascinert av slike himmellegemer. Lulin er ikke så lyssterk som Hale-Bopp og Hyakutake som vi så på nittitallet så det spørs om jeg klarer å få øye på den. Det er vel på siste hekta nå. Driver og løper til datamaskinene for å se på stjernekartene og tilbake til vinduet for å sammenligne.

Det gikk helt fint på Harstad-turen forrige helg, været var ikke noe å snakke om. I hvert fall ikke for oss som er vant til å krysse Fugløyfjorden og slamre rundt Engenes. Vi overnattet hos Rolf Terje sin bror Helge og fruen Anny og det var skikkelig koselig å få besøke dem. Vi har «ligget på tur» siden de flyttet fra Ibestad til Harstad, men aldri passer det. 60 årsdagen var og trivelig, vi var 18 stykker og det var et høvelig selskap. God mat og god vin og godt selskap – ka mer trenger man?

Svigersøsteren min viste meg en butikk i Harstad jeg ikke har visst om før. Den heter «Selja» og har klær til voksne damer. Og det var ikke noe med uformelige «sekker», det var riktig smarte klær som satt flott selv på en kropp med litt for mange kilo. Dit blir jeg garantert å gå neste gang jeg er i byen. Vi mangler en slik butikk i Tromsø.

Neste uke skal vi kanskje ta langhelg på vår kjære øy. Gåsvikingan skal ha båten på ekstraanløp og da blir vi vel å «mønstre» vi og. Jeg er ikke så helt begeistret for denne tiden av året – det er kaldt og man må gå på ski!

På jobb er det mye. Hele tiden. Men det går seg til. Gjør alltid det.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s