Lysere tider

Lysere dag for dag og man kjenner at det påvirker en. Begynner å tenke på Vorterøya så smått, kanskje det blir en før-påske tur. Kveldens runde på internett bragte meg innom Jan Hugo sine fotosider ryggsekk.net. Der har han en seksjon med bilder fra øya, pleier å bla litt der av og til. Fikk e-post fra Hjørdis idag og hun har også en viss trang til å komme seg utover og «få lys og luft», som hun sier. Ja, jeg savner Vorterøya og huset og alt ellers der ute. Og ikke minst deg, Hjørdis! Håper vi sees tirsdag når du kommer til byen.

Ellers er jeg hoppende glad for å få 6 uker ferie i år – oh yeah! Dette blir bra! Det er som om jeg kan se pensjonen vinke i det fjerne. Jeg trur jo – lettsindig nok – at å være pensjonist blir som en eneste lang rekke med festivaler 🙂 Innimellom en sydentur og et par rockekonserter .. Nei, man skal ikke ta noe for gitt, slett ikke med mine gener, og leve hver dag som det var den siste. Det er mye, mye å glede seg over her og nå.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s