Halleluja,februar like rundt svingen…

Je meg styrke!!! Hent påskepynten å ha den klar. Tiden flyr så fort,at man legg ikke merke til rynkan engang….Ikke lenge før dem tar kvelertak på ho gamla,hahaha. Min vakkre veninne i «bøen»,sir ho glede seg til 6ukes ferie,å det kan jeg godt forstå.Men ikke at jeg trur vi blir å se ho så mye mer på øya av den grunn.For jo eldre ho blir,jo mer rocka å galen blir ho…Men herregud,vi har da bygdehus å låver på øya.Et gammelt lerret har vi og,etter Terjes gamle smalfilmkamera,vi skal vel få til både konserta å film.En liten joik i lavoen skal det og bli. Bare så synd at gemalen din har satt hengelås for naustdøra,for kor vi da skal «late vannet»????? Og det er full adgangsnekt i våres naust og.Huff å huff…..Men jeg vet på råd. I våres fjøs,så står det et gammelt bekken……… Dæven,vi kan joddle å joike ute problema!! La bare ferien din komme. Vi lar hjertestartern være,å heller spleise på å få ROCKE KONGEN te øya. Det er du vel med på??? Jeg sir igjen,jo eldre,jo mer galen…..Ha ei super helg!!!! Hilsen ho Hjørdis.

En tanke om “Halleluja,februar like rundt svingen…

  1. Kongen er død – leve kongen.Håper på en lang, varm sommer med mye punkjoik og rock og roll. Låve, ja, det er en gammel drøm å få rydda opp på låven og ha cowboyfest der. Men det er mye jobb og den står ikke høyest på prioriteringlista. En gang, en gang …

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s