Mat må man ha

I kveld har jeg drevet og laget ferdig middag til i morgen. Rolf Terje har bursdag og Terje og Torill kommer til middag. De skal få chili con carne og til dessert vaniljeis med hjemmelaget sjokoladesaus. Chilien tar jo litt tid for det er mye bruning, men siden står den bare og putrer for seg sjøl et par timer eller tre. Sjokoladsausen ble knallgod: Meierismør, kremfløte og mørk sjokolade – kan det bli annet enn nam-nam? Jeg har også ei oppskrift på sjokoladesaus hvor man skal dæsje i så mye Grand Marnier som man ønsker, men den får vi ta ved en annen anledning. Høres ikke værst ut det heller. Tror jeg skal teste dette litt videre til sommeren. Naboene på Vorterøya har sikkert ikke noe imot å være forsøkskaniner for noe slikt.

Hørte om en ny slankemetode i dag, virkelig en sensasjon. Det skal bestå av et slags belte med innlagt varme som man tar rundt sin «ekvator», altså der man har største omkrets, og så skal den vel smelte vekk eller vibrere vekk fett? Hva vet jeg. Er spent på å se resultatet når jeg treffer han som har skaffet seg dette vidunderet. Hvis det virker så kanskje han låner det bort litt? Kan sikkert brukes rundt rompa også.

En tanke om “Mat må man ha

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s