Uka er ikke så lang den heller ..

Med andre ord: Tida går fort.
Noen ganger er fredag og helg ekstra_ekstra kjærkommen, f.eks. når man har ranglet for mye i uka og er trøtt som et brød fredag morran. Jeg for min del bør være i seng før klokka elleve om kvelden for å få nok søvn. Forstår altså ikke det de sier om at eldre trenger mindre søvn. Enten er det bare tull eller så er jeg ikke «eldre» enda?

Rolf Terje traff en fyr på flyet i forrige uke (en finnmarking) som snakket så varmt om et musikalsk prosjekt han jobbet med, at det førte til at vi kjøpte billetter til en konsert som het «Sapmi music» på Nordlysfestivalen. Det skulle begynne klokka 20.30 og være slutt ca. 23, men det viste seg at kl. 23 var bare omrigging til et nytt band som skulle spille. Det endte med at vi ikke var heime før klokka var nesten ett på natta. Og da er man jaggu glad dagen etter er en fredag. Konserten var artig den – de kalte det joikpunkjazz eller noe slikt – meget flinke musikere i begge gruppene, skjønt ikke akkurat min foretrukne musikk. Men man har jo ikke vondt av å høre på litt forskjellig. Og så har man litt mer åpent sinn når det er «live» opptreden (fikk kjøpt vin og øl også 🙂 Hvis jeg hadde hørt denne musikken på radioen, hadde jeg sannsynligvis slått av! Så ærlig må jeg være.

I morra må vi gjøre reint i huset, her er litt snuskete og det er utrivelig. Har kasta ut noen halvvisne julestjerner og kjøpt nye blomster, det gjorde seg. Dessuten skal vi ordne noen skap på soverommet som har vært demontert siden før jul i påvente av en dekkplate vi manglet. Slikt tar tid, mye skruing og tilpasning og slikt.

De siste dagene har vært fantastiske for å observere Venus og månen i «samspill» på en fløyelsblå himmel. Vanskelig å fotografere, men jeg kunne ikke la være å prøve fra kontorvinduet mitt i går. Venus skimtes så vidt på dette lille bildet oppe til venstre for måneskalken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s