Kong Vinter regjerer

Jaggu blei det gammeldags vinter i Tromsø. Snøen laver ned og i nordfylket blåser det kraftig. Det er litt rart, men etter at vi flyttet i blokk midt i sentrum har vi lite føling med vinter, om det er mye snø, om det er lite eller hva. Hører folk på jobb klager på været, det angår meg ikke. Jeg går 3 minutter til bussen og den stopper utafor døra til jobben. Ellers er det sjelden jeg absolutt MÅ ut. Det er vel derfor.
Men når det er så overskyet som nå og man ikke ser et glimt av blå himmel blir man litt trøtt og daff, det synes jeg. Det inspirerer ikke akkurat til å gå ut. Håper vi får igjen noe av det flotte været vi hadde i første del av desember. Da ville jeg bare gå ut og fotografere og nyte mørketidslyset.

Nyhetssendingene er bare deprimerende for tiden med bilder av sønderskutte mennesker og døde barn. Det er ikke til å tro at slik kan skje i 2009 mens hele verden bare står og ser på. Virkelig skremmende.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s