Gi meg styrke!

Har i all beskjedenhet begynt å trene litt forsiktig med ergometersykkel og øvelser i heimen. Jeg kan ikke fordra å «måtte» gå ut igjen når jeg først er kommet heim. Er bare nødt til å røre litt mer på meg enn før for jeg er i ekstremt dårlig form, nesten så det begrenser livet mitt noen ganger. Det kan jeg bare ikke godta og da må jeg prøve å gjøre noe med det. Det er tungt! Det er vondt!
Nå driver vi og girer oss opp til filmfestivalen som starter i neste uke så da vet jeg ikke hvordan det går med treningsprogrammet.

Gleder meg som vanlig veldig til ei uke hvor det meste handler om film. Byen blir jo preget av det og det er moro. Rolf Terje har tenkt å ta en dag avspasering og bruke den på å se film (nesten) hele dagen. Heldiggrisen.
Lenke: Tromsø Internasjonale Filmfestival

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s