Jula varer helt til påske?

I dag har vi ryddet vekk alt julestæsj. Det er litt vemodig, men også befriende. Nesten et helt år til neste gang. Tiden går. Samtidig føles det litt som å starte med blanke ark når alle nisser og engler er «arkivert». Kjøleskapet begynner å komme i sin daglige form igjen. Fant en ukesgammel karamellpuddingrest under «utgravningene» idag. Kunne vært værre. Vi er ganske flink til ikke å kaste mat.

Jula har vært veldig koselig med passe blanding av avslapping og sosialt. Kanskje en smule for mye avslapping dvs. latskap for min del. Nå er det alvor – kroppen er skapt for å beveges og det den nå framover! Man må være på offensiven.

Nyttårsaften fant vi på å feire på hurtigruten «Finnmarken» ved kai i Tromsø. Det viste seg å være en positiv erfaring. Vi gikk ombord ved 20-tiden og samlet oss i baren i 4. etasje. Det var mye folk ombord, både de som var med båten fra før og de som etter hvert kom ombord i Tromsø. Vi gikk til bords 20.30 og hadde faste plasser som var forhåndsbestilt. Nydelig mat av alle tenkelige slag og god drikke, god stemning og fornøyd selskap. Ingen behøvde å stå på kjøkkenet i timesvis og ingen oppvask. Vi vandret hjem like før halv to sammen med Hanna og Helge og hadde krefter til en siste nyttårsskål hos oss.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s