Vi får se

Jeg har en lukket blogg og så har jeg denne som er åpen for inviterte. Og jeg håper du vil skrive noe her hvis du er invitert inn!
Den lukkede bloggen er noe jeg har diskutert med noen gamle gymnasvenner – spredt for alle vinder – som vi tenker å bruke til å skrive litt nytt fra våre liv. Vi møtes en sjelden gang og da går skravla i ett. Etterpå husker vi en masse vi ikke fikk snakket med de andre om.

Her kan alle som gidder lese, men bare de inviterte skrive noe. Jeg er ikke en erfaren blogger så jeg vet ikke helt hva dette blir til. Det kan bli morsomt og det kan bli en kjedelig monolog. Det er fritt fram for å la være å lese!

En tanke om “Vi får se

  1. Hei på deg kusine i nord!Dette har jeg ikke vært med på før, men det er jo koselig å kunne ha kontakt med hverandre og i disse nymotens tider finnes det mange andre måter å holde på kontakten. Her hos oss er det fortsatt full jul. Marte er jo hjemme og hun reiser tilbake til England på fredag, og da ryker julen ut og tilbake i sine respektive esker. Jeg synes at det da blir litt vår. Det er nesten som jeg merker at det er blitt litt lysere ute. Det er ei deilig tid vi går i mot. Vi får holde på kontakten i fortsettelsen. Jeg skal iallefall kikke innom her igjen.Nina

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s