Endelig fredag!

Fredag og filmfestivalen åpner for billettkjøp på nettet. Brukte lang tid på det og plagdes noe så inni .. eh..fiskepuddingen med å få brukt rabattkortet vi hadde kjøpt. Nå er det blitt noe surr og jeg veit ikke hvilke billetter vi egentlig har fått. Det blir som det blir og moro er det uansett.

I dette været som raser tenker jeg på de to nærmeste naboene våres ute på Vorterøya, Ingebjørg og Tormod. Lurer på hvordan de har det og hva de gjør. De er jo mange og sytti år og man kan jo ikke regne med å beholde dem i all evighet. Det blir veldig rart (og trist) når den første av dem går bort. Håper det blir lenge, lenge, lenge til. Skulle ønske man kunne være mer der ute og holde dem med selskap ved å være i nabohuset bare. Vi kommer i godværet i sommerhalvåret og forlater «skuta» når det røffer seg til. Jeg velger å tro at de har det fint med det livet de sjøl har valgt og er vant med.

Gode naboer er gull verd og det er ikke bare tomme ord. Vi har kjempegode naboer både her i Tromsø og på Vorterøya. Vi har faktisk mer å gjøre med naboene her i Sentrum Terrasse enn i huset vi bodde i nesten 15 år i. Ikke alle selvsagt, men med noen.

Tenker også på huset våres på Vorterøya. Hvordan har du det, hus? Snart kommer vi og tar deg i besittelse igjen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s