Kurs for Italia – endelig!

«Oles Italia» – en rundreise i Liguria og Piemonte.
Reisedagbok.

Mandag 6. juni.

Vår rundreise i Italia skal starte i Pisa og flyet fra Gardermoen går kl. 07.15 så vi må dra  fra Tromsø dagen før. Denne reisen har i hvert fall jeg gledet meg til i nesten et år. Jeg har vært i Italia ganske mange ganger, men ikke i Liguria og Piemonte. Endelig skal jeg få komme til disse stedene jeg har hørt om i årevis: Portovenere, Portofino, Cinque Terre, Liguria – navnene har en helt egen klang hos meg. Arrangør er Aller Travel og deres datterfirma «Vi over 60». Programmet ser kjempebra ut så det er en stor mulighet for at denne rundturen skal bli en suksess. Time will show. Jeg har i hvert fall ikke tenkt å surke!

Etter ankomst til Gardermoen fikk vi den lyse ideen at vi skulle gå til avgangshallen og få bagasjelapper og boarding cards i automatene for å spare tid neste morgen. Som sagt så gjort. Tok oss deretter øl og pizza på Peppe`s i første etasje før vi ruslet over til Radisson Blu og sjekket inn der.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s