Sånn er det med den saken

Etter noen herlig sommerdager har været lagt seg på «grått og kjølig».  På en måte bra for oss som har mye innearbeid å gjøre. Jeg var flittig i går og satte potet. Det pleier vanligvis Rolf Terje å gjøre, men i år tok jeg sannelig potetgrevet fatt sjøl! Jeg hadde ikke hjerte til å jobbe inne i det nydelige været selv om det var nok å ta fatt på, og å sitte i solsteiken er ikke noe for meg, så litt utendørs jobbing passa bra. Dessuten var det meldt mindre fint vær til i dag. Skal si det er tungt å grave i jorda! Nå setter vi ikke særlig mye potet heldigvis, så det gikk nokså greitt, men svetten rant og ryggen verket. Ja, ja, greitt å kjenne på det også.

I morra er siste hele jobbedag for denne gang. Mandagen er reisedag og det blir ikke gjort så mye, mest å se på klokka. Vi er ferdige med all snekring og maling i andre etasje, gjenstår å flytte ting på plass og få opp gardiner og slikt. Der mangler jeg visse ting for å bli ferdig så noe får vente til neste tur. I garderoben nede skal vi få på gulvbelegg i morra og så blir det den vanlige runden med listing, sparkling og maling. Så det går seg til – sakte, men sikkert. Sånn er det med livet på Mellemjord … inntil videre. Jeg kjenner at nå skal det bli godt å være heime ei stund og ikke være på farta, ikke stresse av sted etter jobb for å handle «hytteting», heller treffe lilleknerta og kanskje få ha henne noen timer på egen hånd. Det er det aller viktigste, sånn er det bare.

Vakkert lys

Kort glimt av midnattsola i tåkehavet.

 

 

2 tanker om “Sånn er det med den saken

  1. Hei, der ute med listing og maling:) Vi gikk lei hele greia, både tåka og mer til… Akkurat no sitter vi på Statshotellet i Haparanda, klar for IKEA 😉 ha ei fin pinsehelg 👍
    Hanna

  2. Hei der! Så rett dokker gjorde, skulle gjerne vært med 🙂 Ble plutselig en fin og solrik dag her i dag, men det er visst meldt regn og torden i ettermiddag så her gjelder det å sage seg ferdig. RT har motorsaga på terrassen så det er der det foregår. Hos meg er det tomt, går på «reservetanken», men det tar seg vel opp igjen.
    Spent å høre ka dokker finn på IKEA. Fortsatt god pinse!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s