Rot og atter rot

Joda, hyttesesongen er i gang og vi er i full sving med årets prosjekt: Etterisolering i 2. etasje. I år er det to soverom som får ytterveggene isolert, dessuten en bod ved inngangen som vi bruker som garderobe. Straks man må tømme noen rom for innhold, brer rotet seg ut over hele huset. Hvor skal man gjøre av ting i et lite hus? Det blir litt hist og litt her der hvor det er en «ledig» krok. Midt oppi alt dette må vi ha et sted å «grave oss ned» for å sove. Nå må det da være siste gangen vi lager oss dette kaoset? I hvert fall er etter denne runden hele huset isolert så da må det vel bli fred å få?!

Noe skal man puske med. I år har jeg tenkt å prøve meg på noen gulrotfrø og se om det kan bli noe spiselig ut av dem. Vi har kjøpt sekker med jord, hønsegjødsel og materialer til å lage dyrkingskasse. Det blir spennende. Ellers er det ikke mye grønt å se utendørs akkurat nå. Det er bittesmå, nesten usynlige skudd på trærne og tulipanløkene som vi grov ned under snøen i fjor høst, titter forsiktig opp. I dag har det vært stiv kuling, regn og 4-5 grader så jeg tror de lurer på om de skal krype ned i løken igjen.

Men inne har vi det jo varmt og tørt, mat i fryseren og vann i kranen. Skal ikke klage, absolutt ikke. Og rotet tar slutt om ikke så lenge.

Terjes rom isoleres

Må vel hjelpe mot nordavinden dette?

bilde 1

Litt forpjuska, stakkar. Har glemt ka de her hete …

bilde 2

Vi frys! Men er optimister og tror på sol i neste uke – kanskje.

Rolf Terje spar jord og snø

Sånn så det ut når de ble satt i jorda. Interessant at de kom opp i det hele tatt!

2 tanker om “Rot og atter rot

  1. Kor bra at det spirer og gror, i dag har det vært så kaldt at æ knapt hæres å se ut vinduene😳 – i morra blir det noen hakk bedre. Håper bedre fart på gressløken, men det er vel litt tidlig.. Kos dokker i helga, vi kjører hjem lørdag …

  2. Gressløken, ja, har ikke hærtes å gå og se etter den 🙂 I dag er det i hvert fall opphold så langt så jeg får ta en liten inspeksjon. Ellers er bare å ta malekosten fatt. Rolf Terje banker panel. God helg!

    .. Og det var ikke tegn til gressløken. Er nok for kort tid sia snyen gikk av her ute.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s