I farta

Jotakk, bare bra!

Var i selskap hos en av gymnasvenninnene (hvor mange n-er var det her?) i forrige uke og hun sa at hun hadde lurt på om jeg var syk eller noe siden det var helt stille på bloggen. Godt at det er noen som leser blogg! Vinteren har bare vært litt «seig» på flere måter og blogge skal man gjøre av lyst, ikke av plikt. Nå kjenner jeg at lysten til å ta tastaturet fatt begynner å komme tilbake så smått  – er det våren, tro? Begynner å få ideer om både det ene og andre når det gjelder utvikling av bloggen, det kommer kanskje seinere.

Våren er seg lik her i Tromsø. Den ene dagen sildrende vann og sol som varmer, den neste står snykovet som en vegg og det laver ned. Sjøl skal jeg få et aldri så lite forskudd på vår i sydligere strøk. Mer om det i kommende bloggposter. Ellers kunne jeg faktisk godt ha tenkt meg hyttepåske. Det er lenge sia vi var der (i hvert fall jeg) og det merkes.

Rolf Terje har vært på jobbtur – en av disse «team-building»-turene, dere vet – på Finnmarksvidda og opplevd mye. Gjengen kjørte snøskuter fra Stilla ved Alta og til Mollisjokk fjellstue og det var visst veeeldig moro, så nå tror jeg han har bestemt seg for å kjøpe skuter til å ha på hytta. Det er vel lovlig å kjøre fra kaia og heim på et sted hvor veien ikke er brøytet om vinteren? Vi må selvsagt søke om tillatelse, regner med vi får når alle de andre har fått. For øvrig har jeg akkurat gjenoppdaget hvor morsomt det er å leke ute i snøen, lage snømann, grave tunneller og mer. Bare man er godt kledd kan man ha det gøy og tida går fort. Ja, det var IKKE Rolf Terje jeg lekte med!

 

Forrett til russisk besøk. Foto: J. K. Bless

Rolf Terje hadde hyggelig jobbesøk fra Russland og vi laget 3-retters middag til dem. Forrett med laks og avokado.

På skutertur. Foto: J. K. Bless

På tur til Mollisjokk fjellstue. Rolf Terje vinker fra skuteren ca. midt på bildet.

Solidaritet på kaia. Foto: J. K. Bless

Solidaritet på kaia.

The Edge i snøføyka. Foto: J. K. Bless

Hotellet The Edge skal åpne om få uker og det jobbes intensivt både inne og ute, seint og tidlig. Søndag i snøføyka var det full aktivitet.

Til hurtigruten. Foto: J. K. Bless

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s