Den søteste førjulsgave

Den absolutt søteste førjulsgaven i dobbel forstand fikk vi i dag av barnebarnet. Hun og mammaen hadde vært hos kusine Tyra og bakt pepperkaker, og farmor og farfar fikk verdens herligste pepperkaker i gave da de kom til middag i dag. Det er første gangen vi får noe hun har laget sjøl – veldig rørende, håper på mer i årene som kommer. Og i følge mer erfarne besteforeldre er det mye i vente. Vi gleder oss!

Hun hadde bakt sammen med Tyra og dette fikk vi. Strålende glad!

Er de ikke søte? Den til venstre fikk farmor mens den til høyre var til farfar. Han fikk den til slutt uten pynt for bakeren ble fristet til å slikke av glasuren – uten at det gjorde gleden noe mindre for bestefaren.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s