Summer moved on

Heten forsvant og alt gikk tilbake til det normale med temperatur under 10 grader og kalde regnbyger. I går hadde vi den årlige fellesdugnaden i sameiet og selv om vi jobbet godt var det nokså kjølig på kroppen. Som vanlig avsluttet vi med pizza og drikke, men om det var aldri så hyggelig på takterrassen, holdt vi ikke ut særlig lenge. Riktig isnende kaldt var det – selv med longs og ullskjerf på.

Sommeren skrider fram og jeg har definitivt startet på «prosjektet» på hytta. I morra kveld drar jeg av sted med hurtigbåten lastet med ting og tang type maling, pensler, kroker, blomster, mat, drikke (ja, vi har utmerket vann i kranen!) und so weiter. Nå kan vi sikkert få maling sendt fra Skjervøy, men det er en risikosport i mine øyne. Risikoen er at de kanskje ikke har akkurat det jeg trenger og du må ikke tro at de ringer og gir beskjed om det. Neida, da står det bare «levert 0» på pakkseddelen og jeg er like fri og får ikke gjort det jeg skulle gjøre. Det er ikke bare å springe på butikken på ei slik øy når neste båt med frakt kommer om ei uke. Derfor blir det egentlig unødig tunge lass å dra med fra Tromsø noen ganger, men da vet jeg i hvert fall at jeg har det jeg trenger.

Min sommerlige benk

Slik så trillebåra ut i fjor med blomster i. Håper jeg får enda mer oppi den i år. Ny problemstilling er at blomstene ikke må være giftige dersom noen små gullunger skulle komme forbi og få lyst til å smake.

Og så må jeg bare ha litt blomster og farger i den gamle trillebåra på tunet og blomster er vanskelig å frakte. Dvs. de må fraktes med varsomhet så det nytter ikke å pakke dem ned på noen måte, de må bæres pent i ei hånd ombord og på land av hurtigbåten.

Hvis noen lurer på hva dette «prosjektet» går ut på, så kan det hende det kommer et bilde eller to litt seinere.

For øvrig – «Summer moved on» er en av A-ha sine sanger og jeg anbefaler å lese hele teksten. Den er nydelig, melankolsk, vemodig, bittersøt – som en sensommerdag?

Her er noen vers:

Summer moved on
And the way it goes
You can’t tag along
****************************

Moments will pass
In the morning light
I found out

Seasons can’t last
And there’s one thing
Left to ask
*************************
Friendships move on
Until the day
You can’t get along

Handshakes unfold
And the way it goes
No one knows
****************************
Stay, don’t just walk away
And leave me another day
A day just like today
Stay, don’t just walk away
With nobody else around

(Waaktaar, Furuholmen, Harket)

5 tanker om “Summer moved on

 1. Hei kjære kusine
  Jeg ønsker virkelig at alle i det langstrakte landet vårt kan få noen gode og varme sommerdager. Det glimter til, for så å gi oss kaldgufs fra havet. I går var det en deilig dag m singlet og shorts sånn tidlig på dagen, men den endte med fyring i ovnen. Når det bare var 18 grader inne på kvelden, så var det i minste laget. Håpet lever i mange uker framover.
  Håper dere får mange fiiiine dager på perlen Vorterøya.
  Sommerlig klem fra Nina

 2. Hei på deg. Håpet lever! Og så må vi prøve å nyte disse «glimtene» av godvær som vi forhåpentlig får. Om ikke noe mer …
  Håper det går fint med dine søte små firbeinte?

 3. Urter Janne urter, de er fine og nyttige, og det kan søte små spise:-)) Det samme med stemorsblomst, for ikke snakke om ringblomst og løvetann… Ha ei fin-fin helg ute på Vorterøya😃

  • Urter, ja, det kan man ha. No bli det stemor og margeritt, les litt forskjellig om det på nett. Det har vel med mengder å gjøre, det som så mye anna. Smake man litt på en blomst, går det vel bra, men spis man hele bedet er det neppe så helsebringende.
   Vi får no se. Foreldrene til Miranda har ikke vært her på 11 år så om det går like lenge før ho sjøl kommer, så har vi god tid å plante! Og da har ho nok slutta å smake på blomster …..
   God helg (på en torsdag)!

 4. Du vet vi som er vant med langhelger;-)) Lykke til med gangen, du fikk no vær til lufting om ikke annet.. Vi kjører utover i ettermiddag:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s