Den blankeste av alle

23.12.12:
For tiden mye flott lys å se på himmelen både tidlig og seint, og «den blankeste av alle» er kanskje solsystemets største planet, Jupiter.  Den er et flott blikkfang i vinter.  Mye kan sees fra de store vinduene i vinterhagen her i heimen, men aller best er det å forflytte legemet utendørs til steder uten så mye lysforurensning som i byen. (Vorterøya?)

Det meste er unnagjort, bare kosearbeid egentlig, gjenstår rødkålen og karamellpuddingen. Karamellpuddingener «safe», en gjennomprøvd oppskrift, men rødkål har vi aldri laget sjøl. Det blir interessant. Den skal være til ribba i morra så vi har litt tid på oss til å finne kriseløsninger ved eventuell fiasko. Min kjære svigerdatter er en klok kvinne og har «Noras» i beredskap, hun kjenner sin svigermors kokekunst litt for godt 🙂 Det er betryggende. Så helt galt kan det vel ikke gå.

God jul til alle!
Juledekorasjon i all enkelhet med stein fra hist og her i verden, kongler fra tunet på hytta og skarven fra Sund i Lofoten.

Juledekorasjon i all enkelhet med stein fra hist og her i verden, kongler fra tunet på hytta og smijernskarven fra Sund i Lofoten.

Englekoret er på plass. Det samme er en liten, ekte juleengel halvt skjult i bilderamma bak.

Englekoret er på plass. Det samme er en liten, ekte juleengel halvt skjult i bilderamma bak.

Gaver klare til avlevering.

Gaver klare til avlevering.

God jul!

God jul!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s