Sareptas krukke

08.08.12:

Gammel fjøsbenk blir som ny med blåstripet pute. Måtte skynde meg å få den ut på tunet mens godværet varte.

Sareptas krukke kanskje.

I dag måtte vi nok en gang ha håndverkere i huset, nærmere bestemt rørlegger. Etter få dager som lykkelige brukere av rikelig med vann fra boret brønn, begynte varmtvannsberederen i kjelleren  å lekke mer og mer. Selvsagt skjedde det på en fredag så her var det bare å forsøke og stå han av til mandag slik at vi kunne ringe en rørlegger på Skjervøy. Men det hele utartet slik at fra mandag morgen måtte vi stenge vanntilførselen til hele huset og bare åpne litt for å tappe i bøtter og spann. Rykk tilbake til start! Heldigvis kunne rørleggeren komme etter bare to dager medbringende ny varmtvannstank, så nå er det bare herlighet igjen. Og jeg håper jeg slipper å se en rørlegger her i huset på maaange år!

Arbeidsleiren går ellers videre 🙂 Nå har vi bare igjen å male en halv vegg på huset, så nå skal vi i gang med å reparere litt på nausttaket. Håper været holder seg noenlunde tørt så vi rekker det før søndag når vi skal dra. Det skal sannelig bli godt å komme tilbake på jobb  ha ha ha ha. Det er ikke bare-bare å ha mange gamle hus å vedlikeholde på fritiden. Det er en «Sareptas krukke» med arbeid.

Moltesesongen er i full sving og det er rikelig av sorten. Sjøl venter jeg mer på blåbæra og tyttebæra som jeg synes er like gode som moltebæra. Men molta modner unna for unna nå og skåla i kjøleskapet fylles på etter hver  lille kveldstur med plastpose i lomma. Den krukka blir foreløpig  ikke tom den heller og er vår gyldne «Sareptas krukke».

2 tanker om “Sareptas krukke

  1. Herreverden kor dokker slit, men det jo litt kos og???Den blå benken blei skikkelig fin;-) Sitter her, litt lengre inn i Lyngenfjorden og nyter et godt glass rødvin etter en fin dag i marka sammen med Berit. Litt steinsopp blei det, men den allerede fortært 😉 Berit er reist hjem, og jeg venter Helge allerede i morgen. Håper det blir såpass vær i helga at vi får litt fisk over ripa. Kos dokker fortsatt, og hils Rolf Terje.

  2. Hei inne i Lyngen!
    Jada, vi passe på å få med oss litt kveldskos, gjerne med et glass rødvin til. Men det bli litt mye som skal ordnes på 2,5 uke, synes eg. Fisk har vi foreløpig fått av naboene. Heim på søndag. Håper vi sees snart. God helg til dere og hils du og.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s