Aldri så galt

28.07.12:

…. at det ikke er godt for noe. Regnvær stoppet utendørsaktiviteten og da kan man for eksempel montere sin nye elektriske DeWalt sag og sagbord. Midt på kjøkkengulvet. Gubben leser og skrur og skrur og leser. På terrassen ligger materialer til etterlengtet nytt utebord og venter. Sjøl holder jeg også på å ordne nyinnkjøpte verktøy, de er dog av en litt mindre skala enn hans. I mange år har jeg ergret meg over at hver gang jeg trenger et skrujern eller ei tang må jeg ut på leting. Rolf Terje legger ikke ting der man skulle tro de hørte til og da blir det mange plasser å lete. Og mye «mustring»!

Fikk reddet en gammel instrumentkoffert fra kontaineren på jobb da noen ryddet en lab, og i den har jeg nå forsøkt å plassere min grunnutrustning av småverktøy. Ikke helt vellykket, men bra nok som en start. Får finne meg noe bedre med tid og stunder. Jeg har det i hvert fall samlet på ett sted og vet hvor jeg til enhver tid kan finne det!

Ny sag monteres.

Mine verktøy – rasket med fra Clas Ohlson. Ikke all verden, men de duger nok for meg til småjobber i huset.

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s