Kjente trakter

150612

DAG 5

Siste dag på tur våkner vi i Harstad. Rolf Terje vil opp og se på sin barndoms by, jeg tar det med god ro. Etter en som vanlig god frokost er det bare å slå seg ned i salongen og nyte utsikten videre med en kopp kaffe. Kjente trakter – Finnsnes, Gibostad, Risøyrenna, snart gamle Tromsø. Helt overraskende dukker min gamle gymnasvenninne Bente, som har gjort danske av seg, opp. Vi får oppdatert oss litt før Tromsø – og mer seinere på kvelden hjemme hos meg.

Enda en deilig lunsj.

Skal jeg forsøke meg på en oppsummering, må det selvfølgelig bli på egne/husets vegne, selv om jeg tror reisefølget Hanna og Helge var like fornøyd (?).  Lugarene var helt fine, rent og ryddig over alt ombord, deilig mat som hurtigruten er kjent for, god service, rolig og positiv stemning over det hele, mitt lille land glir forbi i det ene spektakulære bildet etter det andre. Jeg forlanger ikke mer. Jeg er i alle fall både glad og nesten rørt til tårer av stolthet over landet og «Midnatsol».

Vi sees igjen!

2 tanker om “Kjente trakter

  1. Selvfølgelig, vi hadde en utrolig trivelig tur, og i godt selskap blir det enda bedre:-)) Og, helt enig, vi har et stort lite land å være stolt av..
    Hanna

  2. Hei Hanna. Takk for kommentaren, alltid hyggelig når noen orker å legge igjen noen ord. Har gråværet «jaget» deg hjem fra hytta, tro …..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s