Vi henger med

Rimet mark. Foto: R. T. Enoksen

"Frozen land, moving pictures". Snart er det soldag.

Fra jobb til heimen og så til kinoen, videre til neste film og så heim til hybelen igjen. Joda, det går unna og vi heng med. Tromsø Internasjonale Filmfestival er godt i gang og byen syder av liv. Nå er ikke alle dager under filmfestivalen like hektisk heldigvis, man må jo få fordøye kunsten også, så vi har faktisk lagt inn en «hviledag» uten en eneste film. «Hviledag» i anførselstegn for man er jo tross alt på jobb også.

Har vi sett noen bra filmer så langt? Tja, vi har sett bra filmer, men ingen skikkelig gode. I går så vi to filmer og den ene var type «tja, grei nok», den andre var .. gjesp! I kveld så vi en veldig intens film fra Marokko, så intens at jeg synes den ble slitsom. Veldig mye nærbilder av uttrykksfulle ansikt, mørke smug, forsto ikke helt hva som foregikk hele tiden. Filmen het «On the edge» og rollefigurene var virkelig «på kanten». Innimellom så vi noen scener fra en rekefabrikk hvor to av personene jobbet, og toppen var at jeg begynte å kjenne fiskelukt i salen der vi satt! Helt tydelig – jeg tuller ikke. Rolf Terje luktet ingenting.

Her heime lukter det imidlertid gryterett (dvs. middagsrester) og noe godt i glasset kanskje. Deretter blir det nok senga ganske snart. Ny dag i morgen og da er det «hviledag».

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s