I festivalmodus

Ikke bare mørke. Foto: J.K. Bless

Lyset kommer sakte tilbake til oss i disse dager - det er bare nydelig. Bildet er tatt fra kontoret mitt ved 13.30-tiden.

Om 7 dager starter TIFF, Tromsø internasjonale filmfestival, og vi som er glad i å se film er for lengst i festivalmodus. Katalogen over visninger er kommet og det er bare å studere «menyen» og krysse av, så får vi siden se hva vi får til å passe med tidspunkt og dager og slikt. I år skal jeg gjøre alvor av å ha en fridag under festivalen. Det har jeg truet med i flere år og nå kan jeg gjøre det, har dager nok å ta av i år, tenker jeg  :))

Etter at jeg i fjor skannet hundrevis av gamle lysbilder, trodde jeg at jeg var ferdig med den øvelsen. Og idet jeg skannet de siste bildene brøt skanneren sammen, det tok jeg som et tegn på at nå var det jaggu slutt. Så feil kan man ta! Da julenissene ble plasert i boden igjen for ca. ei uke siden, dro Rolf Terje fram i stor pappeske – full av lysbilder. På`n igjen. Og du verden så mye morsomt jeg finner! Dette er faktisk ikke et ork, det er virkelig interessant. Bilder fra våre tidlige år på sommerhuset, bilder fra grilling med naboer, bilder fra de første Vorterøymarsjene, påskerenn, fiskekonkurranse dengang da, bærtur  osv osv.  Minnene strømmer på. Blir nok å legge ut en del på bloggen seinere.

Nå dreier det seg imidlertid om festival. Vårt personlige program begynner å ta form. Her gjelder det å ruste seg opp med ferdige gryteretter og «rask» mat (kanskje en «Taco ala Olzèn»?).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s