Å bære jula ut

Fjellfyrverkeri. Foto: R.T.Enoksen

Velkommen 2012!

«Å bære jula ut» sa de i gamle dager (da jeg var barn hm).  Jeg tror det betydde at man ikke måtte la folk som kom på besøk i jula gå igjen uten å ha blitt traktert med noe. Det var ikke bra.

I dag har vi båret jula ut rent fysisk for vi har rigget ned juletreet, nisser og engler og diverse lysende dekorasjoner. Tror du ikke det ble noe med merket «til hytta» i år og! Tenker det blir satt i en krok på låven og en gang barnebarnet er der og roter rundt kan hun få lov å oppdage noen «skatter». Sånn har tankene våre blitt etter at hun kom inn i livet vårt – hun blir inkludert i mangt og meget som kanskje aldri blir noe av for alt vi vet. Men det gir en god følelse å tenke slik.

Tungt å starte på jobb igjen – huff og huff. Ikke helt «i vater» med døgnrytmen etter så mange fridager som jeg hadde, så dagen i dag var litt tung. Men det er et spennende år som ligger foran oss og foran meg, det får være drivkraften.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s