Gratulerer med dagen!

Alberto Tomba, Iren Reppen, Sylvia Brustad og …

TERJE BLESS !

Vår kjære sønn, kjæresten til Torill og pappaen til Miranda, «ringenes herre»  – dvs. «herre» over datanettverket i Helse Nord, bidragsyter til Wikipedia, Shakespeare nerd osv osv  I alla fulla fall, han fyller 36 år i dag og selv om Sweet Little Nightowl tar nesten hele hans fritid – og med glede – så må vi nok ha en bitteliten feiring med ei aldri så lita kake!

Et elektronisk orgel vi arvet og hadde ganske mange år for at "noen" muligens skulle lære seg å spille på det. Til slutt ga vi det til Kirkens bymisjon i håp om at et musikalsk barn uten instrument kunne få glede av det. Her er det dagens bursdagsbarn som tar noen prøvende toner for ca. 32 år siden.

«One Ring to rule them all, One Ring to find them.
One Ring to bring them all and in the darkness bind them»

(Tolkien)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s