Ei uke til jul

Prøver å komme i gang med noe julerelatert, det er tross alt bare ei uke igjen til julaften. Vi er ikke glad i småkaker her i huset, så det blir vel mest litt egenlaget godteri og ellers god mat. I dag skulle jeg prøve meg på noe slikkeri som heter «Rocky Road». Har hatt oppskriften ei stund, men etter som den er full av sjokolade, som jeg ikke er overbegeistret for, har jeg ikke vært motivert til å prøve  den. Inntil i dag. Og jeg kan si med en gang at hvis man liker sjokolade og søtsaker er denne vel verd å prøve.

Råvarene

Etter en del smelting av sjokolade, røring og miksing skal hele greia stå og stivne. Til slutt kuttes det opp i passende konfektbiter. En skikkelig "Rocky Road"!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s