Nyt hvert minutt

Etter en flott sommer har høsten blitt helt fantastisk her i nord. Sol, blankstille hav og landskapet malt i flotte høstfarger. Nå er også bærsesongen over så en trenger ikke stresse med å komme seg på bærtur! Bare å nyte stunden.

I dag har jeg «seniordag», dvs. fridag, og det er en ypperlig oppfinnelse. Koser meg veeeldig. Nå har jeg også mer og mindre bestemt meg for at i løpet av første halvdel av 2012 går jeg ned til 60% jobb og tar ut AFP. Da blir det ikke 6 seniordager til å smøre tynt utover året, men 2 fridager i uka. Det er noe som monner. Jeg må være så ærlig å si at jeg gleder meg veldig. Nå høres det kanskje ut som jeg synes jobben er noe dritt. Sånn er det altså ikke! Jeg er bare klar for å disponere mer av tiden for meg selv og mitt, finner ikke noen annen måte å si det på. Etter 36 år «bak spakene» må det være lov å ville prioritere litt anderledes. Jeg synes det.

Det bittelille barnebarnet vi nettopp fikk har nok også oppmuntret meg litt til å redusere jobbingen. Vi er jo egentlig nokså gamle besteforeldre (?) – når hun er 10 år er vi over 70 – så det kan vel være fint å ha litt mer overskudd til å ivareta den rollen også. Det gleder jeg meg også til!

Helg forut – blank og ubrukt. Den skal nytes i landlige omgivelser, lenge siden sist nå.

God helg!

Ingenting er som poteter når de er godt tilbredt, sa bonden, han tok seg en akevitt.

2 tanker om “Nyt hvert minutt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s