Litt hektisk

Ei hektisk uke munner ut i noen rolige helgedager. I løpet av en mnd. var vi tre langhelger på sommerhuset, alle tre med dugnader på kaia. Ja, det var jo gubben som «donet», men noen må jo drive servicefunksjonene i heimen så lenge … I vår har «alt» dreid seg om kaia på Vorterøya: Ny kai – gammel kai, kaifest, penger til kai osv osv.  Men det var det verd! Håper jo de gutta som har jobbet som helter også synes det.

Ordfører Roy Waage klipper snora og den nye kaia på Vorterøya er offisielt åpnet.

Det hele kulminerte i en stor suksess av en fest – på kaia selvsagt – forrige helg. God mat, masse folk fra øya og nærområdet, gjester, levende musikk, blikkstille hav og kaidans til de små timer – kan det bli bedre! En overlykkelig arrangementskomitè var i hvert fall overbevist og lettet. Dette kommer til å forbli et kjært minne, det er jeg sikker på.

Her heime har vi jo også et liv. Super tur til Sommarøya på mandag med innlagt topptur, piknik på stranda, kafèbesøk og til slutt shopping i Eidkjosen på heimtur. Snakk om å være effektive! Onsdag hadde vi dugnad her i sameiet og torsdag fikk vi hyggelig besøk fra Vorterøya. Midt oppi alt dette har jeg ikke rukket to samlinger av «komitèen» hos Beryl samt en damelunsj i dag. Vel, vel, noen ganger skjer alt på en gang.

Tror helga og tiden fram mot ferien skal få være i «fri flyt» mest mulig.

Bildet viser ordføreren som skjærer over den røde snora med en passe rusten fiskekniv. Til høyre står to fra festkomitèen, Bjørg og Alice. I bakgrunnen skimtes fylkesråd Knut Werner Hansen, som var en meget dyktig konferansier.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s