Gratulerer med dagen!

Blomster på 17. mai    Foto: J.K. BLess

Margerittene står i svalgangen og fryser litt ...

Noen annen overskrift kan det umulig være på 17. mai. Selv om jeg hadde litt lyst å skrive «Sliten på nasjonaldagen». En litt grå dag i Tromsø, men fra vinduet så vi at toget var lengre enn langt og ellers tradisjonelt. Ja, jeg orket ikke å gå ut, halvdelen tok på seg dressen og sløyfa og gikk ut en tur, men han var snar. Tror det er litt surt ute nemlig.

Vi var ferdig med maleprosjektet vårt seint i går kveld. Ting tar tid! Først hadde vi kjøpt for lite maling, Rolf Terje ut for å kjøpe mer. Seint lørdag kveld var vi delvis ferdig. Ikke fornøyd med resultatet og belsuttet at vi måtte ha et strøk til. Dessuten ville vi gi entreen et lite «løft» når vi først var i gang. Den er jo ikke stor så det skulle gå greitt.

Sånn går no dagan. På jobb må man også vise seg he he Og for feststemningens skyld må det lages en eller annen form for kake til 17. mai, synes jeg. Så det blei veldig seint i går. Tror jeg svimte av da hodet traff puta, muligens litt før! I dag blir det ikke mye «æksjen», det kan jeg love verden. Middagen går i ovnen i form, hvis de unge finner tid kommer de og spiser med oss seinere. Maten er sånn som ikke blir ødelagt av venting eller varming så det er greitt. Alle har sitt på en dag som denne.

Rapport fra Hjørdis i går at nå er veien på øya kjørbar. Herliga London! Sesongen er startet. De har måkket og måkket, fikk bilde av Ingebjørg på 80 år med skufla i hand og god driv. Håper jeg også måkker veien på Vorterøya når jeg er 80 ….

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s