Pomp and circumstance

Eller «pomp and circumcision» som noen ved et uhell (?) kom til å si …

Bryllupslunsj

Bobler hører med. Skål for brudeparet!

Når man for en gangs skyld har fri på en dag det foregår et storslagent bryllup i England, er det klart man må gjøre noe ut av det. Har jo bare den moro man sjøl lager. Hanna og jeg har hatt «bryllupslunsj» og kost oss stort mens vi betraktet «sirkuset» fra London. Engelskmennene må jo være verdensmestre i pomp og prakt! Det er virkelig et studium: Først gjestene og hattene, så paradene og uniformene, Westminster Abbey – for et bygg og for noen utsmykninger. Ingen av oss er innbitte royalister, langt ifra, men dette var ganske artig å studere. Og så dette unge, moderne brudeparet som så absolutt hører til i år 2011, midt oppi alt dette eldgamle seremonielle.

Jada, kjolen var nydelig, bruden vakker og brudgommen var kjekk  i uniform – er det ikke det vi damer er mest opptatt av?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s