Endelig har vi en dato!

MS "Nordnorge" i Bergen. Foto: J.K. Bless

Hurtigruten "Nordnorge" ved kai i Bergen.

Alt tatt i betraktning: Høy puls, gledesutbrudd og opprømthet – man skulle tro det var bryllupsdatoen min som var fastsatt! Det er det ikke (den er nok tilbakelagt for mange, mange år siden), det er «Hurtigruten minutt for minutt» jeg snakker om, NRKs 134 timers direkte sending fra hurtigruteskipet «Nordnorge» mellom Bergen og Kirkenes. Avgang klokken 20.00 torsdag den 16. juni. På NRK2. Nå kan vi begynne å planlegge. Hvordan skal vi innrette oss for å få med mest mulig?

Programsjef Rune Møklebust i Nrk Hordaland sier til nrk.no at «Vi overtar hele kanalen i fem døgn. Ikke engang nyhetssendingene får slippe til.» Lørdag og søndag er båten kommet til Helgeland, Lofoten og Vesterålen. Sitat: «Søndag kveld under Kveldsnytt er «Nordnorge» i den ville Trollfjorden. Tipper Kveldsnytt vil slite litt den kvelden, humrer Møklebust.» Gjett om vi skal benke oss foran TV-en! Dette blir fantastisk morsomt og vidunderlig «sært».

Les mer hos NRK her: http://nrk.no/nyheter/distrikt/nordland/1.7578749

Og på NRK beta: http://nrkbeta.no/2011/01/15/hjelp-oss-aa-lage-hurtigruten-minutt-for-minutt/

Og her om status: http://nrkbeta.no/2011/03/30/hurtigruten-minutt-for-minutt-status/

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s